New Hampshire Opioid Prescribing Advisory Council Agenda

October 12, 2020 9:00am – 11:00 am

Zoom Virtual Meeting

Time	Segment	Speaker
9-9:05 am (5mins)	Welcome and Call to order Roll Call	Dave Mara
9:05-9:10 am (5 mins)	Vote to approve meeting minutes from September 14, 2020	Dave Mara
9:10-9:50 am (40 mins)	Methamphetamine on the Rise	Ken Bradley HIDTA
9:50-10:20 am (30 mins)	Increase in Methamphetamine Seizures in NH	Commissioner Robert Quinn and Representative from State Lab
10:20-30 am (10 mins)	Updates: Transition Progress	Andrew Chalsma
10:30-10:55 am (25 mins)	Discussion on OPAC moving forward and potential by-law changes.	Dave Mara
10:55-11 am (10 mins)	Next steps and wrap-up. Closing remarks and Adjourn. Set next virtual meeting date for November 2020.	Dave Mara