New Hampshire Opioid Prescribing Advisory Council Agenda

September 14, 2020 9:00am – 11:00 am

Zoom Virtual Meeting

Time	Segment	Speaker
9-9:05 am (5mins)	Welcome and Call to order Roll Call	Dave Mara
9:05-9:10 am (5 mins)	Vote to approve meeting minutes from August 10, 2020	Dave Mara
9:10-9:20 am (10 mins)	Remarks from Mary Greene from CMS.	Dave Mara
9:20-9:40 am (20 mins)	Updates: Review and discuss draft of letter to send to legislature concerning important legislation that did not pass last session.	Dave Mara
9:40-10 am (30 mins)	Updates: Transition Progress	Chris Teixeira & Andrew Chalsma
10-10:50 am (50 mins)	Discussion on OPAC moving forward now that MITRE and CMS involvement is ending.	Chris Teixeira
10:50-11 am (10 mins)	Next steps and wrap-up. Closing remarks and Adjourn. Set next virtual meeting date for October 2020.	Dave Mara