New Hampshire Opioid Prescribing Project Advisory Council Agenda

September 9, 2019 9:00am – 11:00 am

New Hampshire Fire and EMS Academy 98 Smokey Bear Boulevard, Classroom 4 Concord, New Hampshire

| Time | Segment | Speaker |
|---------------------------------|--|----------------|
| 9-9:05 am (5mins) | Welcome and Call to order | Dave Mara |
| 9:05-9:10 am (5 mins) | Vote to approve meeting minutes from August 2019 meeting | Dave Mara |
| 9:10-9:50 am (40 mins) | Review Action Items and Discussion – OPAC November Report, meeting to discuss data sharing legislation recommendations, and member terms. | Dave Mara |
| 9:50-10:30 am (40 mins) | Presentation and Discussion: Pattern of Life | Chris Teixeira |
| 10:30-10:55 am (25 mins) | Presentation and Discussion: Characterization of Key States of Opioid Use | Chris Teixeira |
| 10:55-11 am (5 mins) | Next steps and wrap-up. Closing remarks and Adjourn. Next meeting is October 7. | Dave Mara |