New Hampshire Opioid Prescribing Project Advisory Council Agenda

August 12, 2019 9:00am – 11:00 am

New Hampshire Fire and EMS Academy 98 Smokey Bear Boulevard, Classroom 4 Concord, New Hampshire

Time	Segment	Speaker
9-9:05 am (5mins)	Welcome and Call to order	Jonathan Ballard
9:05-9:10 am (5 mins)	Vote to approve meeting minutes from July 2019 meeting	Jonathan Ballard
9:10-9:15 am (5 mins)	Vacation season – any vacations or other conflicts that will prevent members from attending upcoming meetings?	Jonathan Ballard
9:15-9:20 am (5 mins)	Review Action Items – including setting up subcommittee meeting, viewing items in the HAE, and an additional meeting to discuss recommendations on legislation regarding data sharing.	Jonathan Ballard
9:20-10:20 am (60 mins)	Presentation and Discussion: Clinician practice normalization	Chris Teixeira
10:20-10:55 am (35 mins)	Dashboard Demonstration	Chris Teixeira
10:55-11 am (5 mins)	Next steps and wrap-up. Reminder for Council members to provide their homework on ideas and suggestions. Closing remarks and Adjourn. Next meeting is September 9.	Jonathan Ballard