New Hampshire Opioid Prescribing Project Advisory Council Agenda

July 8, 2019 9:00am – 11:00 am

Office of Professional Licensure and Certification
Division of Health Professions
Philbrook Building * Room #119
121 South Fruit Street, Suite 401
Concord, New Hampshire

Time	Segment	Speaker
9-9:05 am (5mins)	Welcome and Call to order	Dave Mara
9:05-9:10 am (5 mins)	Vote to approve meeting minutes from June 2019 meeting	Dave Mara
9:10-9:15 am	Vacation season approaching – any vacations or other conflicts	Dave Mara
(5 mins)	that will prevent members from attending upcoming meetings?	
9:15-9:20 am (5 mins)	Review Action Items	Dave Mara
9:20-10 am (35 mins)	Presentation: Clinician Who Aid and Abet Doctor Shopping	Chris Teixeira
9:55-10:25 am (30 mins)	Discussion: Barriers to Clinician Cycling and Prescribers of Last Resort	Chris Teixeira
10:25-10:50 am (25 mins)	Update on June Data Sharing meeting (and continue conversation to barriers in data sharing)	Kathy A. Bizarro-Thunberg and Michelle R. Ricco Jonas
10:50-10:55 am (5 mins)	Completed Rules of Behavior needed for August meeting discussion	Dave Mara, JD Lavallee, and Chris Teixeira
10:55-11 am (5 mins)	Next steps, reading materials and wrap-up. Reminder for Council members to provide their homework on ideas and suggestions, biographies, and signed Rules of Behavior. Closing remarks and Adjourn. Next meeting is August 12.	Dave Mara